Тварини – дуже милі друзі: не ставлять питань і не критикують. Немає звіра настільки дикого, щоб він не відгукнувся на ласку.
Тварини є невід’ємною частиною природи. Одні з них представляють світ дикої природи, інші відчувають себе господарями людських будинків.
Хіба можна не любити тварин? Адже вони вражають нас своєю відданістю та кмітливістю. На відміну від людей, домашні вихованці не зраджують. Вони терпляче вислуховують своїх господарів і зберігають їхні таємниці. Хтось заводить домашнього вихованця, щоб не відчувати самотність, хтось щоб дисциплінувати себе, хтось для того, щоб їхні діти не нудьгували. А хтось, може, просто йшов по вулиці, побачив пухнастий клубочок і забрав його до себе. На такий вчинок можуть зважитися небагато. Не важлива порода вашого вихованця, якщо ви будете щиро любити його – він обов’язково відповість вам взаємністю.
Із задоволенням учні нашої школи взяли участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» і вибороли призові місця.
Гутченко Аліна (7Б ) І місце
Коваленко Марія (9А) І місце
Шаренко Марія (7А) ІІ місце
Керівник – учитель образотворчого мистецтва Киркач Ганна Іванівна.