У першу суботу лютого багато років поспіль у нашій школі відбувався вечір зустрічі випускників. Тепла та зворушлива атмосфера, концерти та зустрічі, обійми та спогади… Дорослі випускники ходили коридорами, сиділи за партами, спілкувались із вчителями та не хотіли розходитися, бо школа – це невід’ємна частина життя кожного з нас. І оцінити її важливість багатьом вдається лише через роки.
Почесними гостями на таких заходах завжди були випускники-ювіляри. І сьогодні, у першу суботу лютого 2023 року, ми вітаємо випускників 2018, 2013, 2003 та інших ювілейних років випуску (посилання на фото дивіться нижче).
Але особливі вітання нині нашим наймолодшим – випуску 2022 року!

Шкільний випускний буває раз у житті, а цього року це випуск під звуки сирен та пострілів, коли учні, як птахи, розлетілися по всьому світу… Без останнього вальсу на шкільному подвір’ї, без зустрічі світанку всім класом, без тих багатьох простих речей, які роблять цей день особливим. Але ви – наша гордість, ви сміливі та сильні! Попри все ви склали іспити, які підготувало для вас життя! Ви обрали свій шлях та мужньо крокуєте далі, непохитно вірите в Україну, любите та підтримуєте один одного і, ми впевнені, згадуєте всіх вчителів та свою рідну, найкращу 10 школу з теплом у серці та з посмішкою на обличчі.

Фото та відео випусків – за посиланнями нижче.  Гарного настрою та приємного перегляду!

Фотоальбом “Випуск 2022 року” – 1 рік випуску

Фото “Випуск 2018 року” – 5 років випуску

Фотоальбом “Випуск 2013 року” – 10-річний ювілей

Відеопривітання від випускників 2003 року – 20-річний ювілей